top of page
Olle
Olle_edited.jpg

"Engagemang är nyckeln till allt"

Efter avslutade studier på Handelshögskolan i Göteborg fick jag gedigen erfarenhet från import- och detaljhandel inom herrmode, event och sport-marknadsföring för Volvo samt TV-produktion. Jag var som VD med att utveckla MTV Produktion till en börsnotering våren 1997. Sedan 2004 har jag inom Layline Partners arbetat med investeringar inom media, ny teknik och kommunikation som specialitet.

Jag är en driven projektledare som oftast får som jag vill och har en extra fäbless för segling, skidåkning och tennis. Bolag och varumärken som förknippas med mig är: Slipsknuten, Tobbes Olle, Volvo Event Management, MTV Produktion, Mastiff Media, Blåsningen, Sikta mot stjärnorna med flera.

Jag är en Göteborgs-entreprenör med inriktning på försäljning och marknadsföring och investerar numera även personligen genom Tigerline Partners AB.

Olle Langenius

Ol@Layline.se  |  +46 704312177LinkedIn  |  Kaserntorget 6, Göteborg

Örjan

"Egentligen är det ganska enkelt"

Ta en beprövad verksamhet som tickar och går, lägg till en spännande framtidsmöjlighet. Lite som när man går och har en fot i marken och den andra i luften på väg framåt. Sedan gäller det bara att hålla balansen, ha en klar uppfattning av vart man skall och lite tålamod så når man målet. Så mycket svårare än så behöver det inte vara att framgångsrikt utveckla företag.

Jag har jobbat med att starta och utveckla bolag i drygt 25 år och har på resans gång hunnit med att jobba i de flesta roller inklusive VD, koncernchef, styrelseordförande. Och att koka kaffe, städa och sköta bokföring. Merparten av tiden i egna bolag men även under fem år som senior investment manager och vice VD på börsnoterade investment AB Bure.

Bolag som jag har jobbat eller fortfarande jobbar med är bland annat Citat, Bure, Sportmanship, Unfors Raysafe, Start Communication, Rubrik, More Space, Hoy, More PR, Imatech Industri & Marin, Unident AB, SGP, Sjätte AP-fonden med flera.

Örjan Serner

Os@Layline.se  |  +46 708134482  |  LinkedIn  |  Kaserntorget 6, Göteborg

Örjan_edited.jpg
Anna
anna langenius1_edited.jpg

"Nyfiken och engagerad"

Nyfiken och engagerad, med hjärta som klappar för innovation, entreprenörskap och affärsutveckling. Civilekonom i botten med intresse för teknik.
 

Fokus sedan 2010 har varit investeringar i tillväxtbolag, tidigare som investment manager inom Almi Invest Västsverige och sedan 2015 samma roll inom Layline Partners AB. Parallellt med Layline Partners har jag uppdrag som Investment manager på Hammarviken Företagsutveckling AB där jag även analyserar och genomför förvärvsprocesser i större mogna bolag. För Hammarvikens räkning är det också fokus på investeringar i tillväxtbolag genom dotterbolaget Yuncture Invest AB där jag är styrelsens ordförande. För närvarande har jag även styrelseuppdrag som ordförande i Dayspring AB och Yuncture Invest AB, ordinarie ledamot i Hammarviken Företagsutveckling AB, Spacerpad AB och Svensk Vinkällare AB. 

 

I styrelsearbetet bidrar jag med strategisk framåtblick, god kunskap om ekonomi och finansiering, struktur och ett stort intresse för affärer och hållbar utveckling.

Anna Langenius

Al@Layline.se  |  +46 704019201  |  LinkedIn  |  Kaserntorget 6, Göteborg

Kontakt
bottom of page